Феншуй квартири – ключові фактори

Інститут Блу МаунтинБудинок і квартираФеншуй квартири – ключові фактори
Posted by Тарас Литвин | ,  | No Comments | 14 Червня , 2023

Феншуй квартири – ключові фактори

Феншуй окремої квартири ґрунтується на феншуї усієї будівлі, частіше це багатоповерхівка, а також на розташуванні цієї квартири всередині будівлі, на прогонах (сходових клітках). І, безперечно, планування – ключовий фактор, що безпосередньо впливає на добробут мешканців квартири.


Існують два фактори, які слід брати до уваги:

    • поверх, на якому знаходиться квартира,
    • розташування квартири на поверсі, на сходовій клітці.

Спочатку розглянемо питання щодо поверха. Енергія на поверхах, ближчих до землі, відрізняється від енергії верхніх поверхів. Поверхи, що знаходяться ближче до землі, мають більше енергії Землі, тоді як на верхніх поверхах переважає енергія Неба.

Таким чином, на нижніх поверхах ми спостерігаємо більше стабільності та згуртованості, а верхні поверхи резонують з енергіями далекоглядності та поширення.

Нижні поверхи знаходяться в резонансі з характеристикою Води, тому магазини, кафе, ресторани, різні сервісні компанії зазвичай розташовуються внизу. І навпаки, штаб-квартири та головні офіси частіше розташовані на верхніх поверхах.

З точки зору теорії Інь-Ян нижні рівні висотного будинку є енергію заземлення, а верхні – енергію поширення.

Розташування квартири на поверсі

Потік енергії Ці до квартири пов’язаний із її просторовою доступністю. Ліфти та сходи забезпечують вертикальний прохід для потоку енергії Ці.

Ідеальне розташування квартири на будь-якому поверсі пов’язане з його віддаленістю від ліфта та сходів. Якщо квартира знаходиться надто близько до ліфта чи сходів, потік енергії Ці буде занадто швидким. Якщо квартира розташована надто далеко, потік енергії Ці занадто уповільнюється.

Планування – всьому голова

Але найважливим фактором гарного феншуя квартири є планування. До оцінки планування квартири по феншуй ми підходимо так само, як до оцінки планування індивідуального приватного будинку.

Фото: Pixabay

Подпишитесь на нашу рассылку:



Понравилась статья? Подпишись на нашу рассылку![wysija_form id="4"]

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 4 =

New user? | Forgot your password?