Стильний дизайн інтер’єру часто протирічить феншую

Інститут Блу МаунтинБудинок і квартираСтильний дизайн інтер’єру часто протирічить феншую

Стильний дизайн інтер’єру часто протирічить феншую

Провідні журнали, присвячені дизайну інтер’єру, часто акцентують увагу на стилі. Доходить до того, що дизайнери женуться за стильністю заради стильності. При цьому не враховується, як житимуть, як почуватимуть себе власники цих стильних квартир і будинків. Це протирічить традиційному феншуй.

У свіжому випуску журналу Houzz Magazine опублікувано 5 нових стильних домашніх кабінетів. Автор статті Мітчел Паркер називає їх дуже стильними. Але у чотирьох серед п’яти інтер’єрів проігноровано найголовніший параметр комфортного та ефективного робочого місця – Гора за спиною.

Ефективність роботи за робочим місцем без Гори зазвичай нижче, аніж коли за спиною є Гора. Принцип Чотирьох Характеристик є ключовим інструментом традиційного феншуй.

феншуй дизайн

Фото: Houzz Magazine

Цей робочий кабінет (на фото вище) автор називає “Симетричним і стильним”. Зверніть увагу, що за спинками обох крісел – прохід, та ще і вхід до кімнати. Тобто, відсутня Гора.

Дизайн

Фото: Houzz Magazine

В цьому інтер’єрі, що має назву “Компактний та сучасний”, знову бачимо відкриту спину, людина сидітиме обличчям у вікно. Погіршує ситуацію яма (сходинковий проліт) за спиною.

феншуй

Фото: Houzz Magazine

В цьому домашньому кабінеті, який названо “Легким та повітряним”, людина сидить обличчям до вікна, Пагорб на стороні Тигра дуже слабкий (вікно), а Пагорб на стороні Дракона (вільний прохід до дверей) взагалі відсутній.

Дизайн інтер'єру

Джерело: Houzz Magazine

“Темний і примхливий” – так названо цей інтер’єр. Тут теж відсутня Гора, адже за спинкою робочого крісла знаходиться вікно.

Fengshui design

Фото: Houzz Magazine

Нарешті у п’ятому кабінеті – “Кольорьовий і характерний” – ми бачимо Гору. Спина крісла захищена стіною. Щойно за спиною з’являється, людина зазвичай отримує характеристику Воду – відкритий простір перед столом і контроль входу до кімнати.

Бажаємо вам слідкувати за модою і стилем, але пам’ятати про Чотири Характеристики – головний інструмент практика традиційного феншуй.

Замовляйте феншуй консультацію квартири, будинку, будь-якого приміщення: 096 02 888 55 (WhatsApp, Viber, Telegram)

Подпишитесь на нашу рассылку:



Понравилась статья? Подпишись на нашу рассылку![wysija_form id="4"]

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =

New user? | Forgot your password?