Школа форм – це першоджерело

Інститут Блу МаунтинНовиниШкола форм – це першоджерело
Posted by Тарас Литвин |  | No Comments | 17 Квітня , 2024

Школа форм – це першоджерело

29 квітня 2024 о 19:00 (за Києвом) починається семінар «Феншуй для життя». Школа форм — це найдавніша школа феншуй, це першоджерело. Знання прості та доступні для будь-кого. Ба більше, я вважаю, що цю науку потрібно викладати в університетах. Саме ця школа говорить, що кожна форма має енергію і несе певну інформацію.

Якщо в Цигун ми використовуємо свою внутрішню енергію для розвитку, то у феншуй ми вчимося використовувати енергію простору, предметів, що оточують, вчимося коректного розташовувати меблі для хорошого життя, бізнесу, добробуту, стосунків, здоров’я тощо.

Ці знання зібрані для тих, хто ще не бачить енергію простору. Вона надпотужна і здатна або підняти людину та її життя, бізнес, стосунки або зламати. А незнання закону не звільняє нас від відповідальності.

Хтось із вас помічав, що поки жили в одній квартирі чи знімали офіс для бізнесу, було все добре, а заробили грошей, переїхали до нового приміщення і все пішло шкереберть? Це, найімовірніше, пов’язано саме з поганим феншуй.

Я до того, що саме ця школа проста, зрозуміла і дієва.

На жаль, феншуй сильно дискредитували жабками, статуетками тощо. І тому я мрію розповсюдити знання школи серед українців, аби ми жили довго, багато та щасливо.

29 квітня о 19:00 (за Києвом) починається семінар «Феншуй для життя».

Ірина Мамаєва: Я викладаю найдавніший феншуй «Школи форм». Він простий і при цьому дуже дієвий.
Більше про програму самого курсу – особисто у Фейсбук і в телеграм-групі. Запис обов’язковий: Мамаєва Ірина, Київ, +38068 129 1888, ira.mamaeva@gmail.com. Буду рада вас бачити!

Слово феншуй

Слово феншуй пояснюється дуже просто, це не щось незрозуміле. Слово складається з 2-х ієрогліфів — вітер та вода. Це дві потужні сили природи, про які говорить та яких навчає феншуй.

Енергія, сила та інформація простору надпотужні. І якщо не враховувати їх і діяти всупереч, то вони можуть зламати і здоров’я, і стосунки, і бізнес.

Порушення закону природи — це як пісяти проти вітру. Памʼятайте, незнання закону не звільняє нас від відповідальності.

Автор тексту та ведуча семінару: Ірина Мамаєва

Подпишитесь на нашу рассылку:



Понравилась статья? Подпишись на нашу рассылку![wysija_form id="4"]

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − nine =

New user? | Forgot your password?