Відгуки про лекції феншуй

Інститут Блу МаунтинНовиниВідгуки про лекції феншуй
Posted by Тарас Литвин | , ,  | No Comments | 1 Вересня , 2023

Відгуки про лекції феншуй

Відгуки про онлайн лекції феншуй нового Базового курсу 2023-2024. Дякуємо всім учасникам за зворотній зв’язок, адже він не лише надихає викладача, але й стимулює нових людей знайомитися з традиційним вченням про облаштування свого простору.

Владислав С.: Вперше із наукою Фен-Шуй я познайомився завдяки мому першому вчителю із цигун Сергію Вікторовичу Дашкевичу. На його лекціях і подальших консультаціях котрі я проходив у цього спеціаліста відкрився цілий новий світ філософії та практичних інструментів стосовно формування простору для забезпечення благополуччя,здоровʼя та психологічної стабільності у житті.

В подальших дослідженнях цієї теми потрапив на сайт інституту Blue Mountain через який купляв відеоматеріали і познайомився із Тарасом Литвином, котрий продовжує освітньо-просвітницьку роботу у цій сфері що справді надихає,особливо у наш непростий час.

Професійний спосіб подачі матеріалу та підхід до структурування лекцій на блоки, а не скидання усієї інформації у один котел як на мене є дуже цінною рисою характеру дійсно глибинно обізнаного фахівця і вправного вчителя. Дуже вдячний за таку роботу і сподіваюсь на поглиблення своїх пізнань у цій сфері для подальшого професійного розвитку.

Бажаю всім успіху,поглиблення обізнаності та здібностей у галузі духовних знань про Закони Всесвіту.

 


 

Тетяна К.: Мої Вітання та Подяка Тарасу за Базовий курс Феншуй. Інформація подана просто та цікаво, доступно хоча розкриває важливіші основи буття.

Неймовірно як ці знання проходять через всі сфери життя, та допомагають у реальному житті творити простір любові. Дякую за можливість навчання. Дякую за практичність знань.

 


 

Ікебана

Принцип організації квітів та простору в одній із форм ікебана.

Nate S.: Для мене знайомство з Фен Шуй почалося ще в 2007 ці з книг та відео, які на той час були доступні в Україні. Потім, працюючи зі східними культурами, вивчаючи їх філософію, мистецтво, я почав шукати майстрів фен Шуй, у кого можна було б справді отримати якісні знання, а не передруківки із іноземних сайтів.

На першому уроці Школи форм я зрозумів, що це дійсно перлина знань. Багато речей з курсу я почав порівнювати із філософією та практикою мистецтва ікебана – вони були тотожні, перегукувались, ніби доповнювали одне одного.
Бо справжнє знання ніколи не змінить свій сенс, а знайде втілення у різних сферах нашого життя.

Кожна лекція пана Тараса стосується не тільки інтер’єру та будинку, а і організації простору та енергій життя в цілому. Дякую за курс, продовжую навчання.

Надсилаю принцип організації квітів та простору в одній із форм ікебана.

 


 

Євген Д.: Дивлюся потроху смакуючи, по суті майже кожен слайд можна зупиняти відео і медитувати над думкою. Мені сильно заходить – я зазвичай відео дивлюся в ютубі на 1.75 – багато слухаю і якось мені хочеться більше і все прискорюю ) А тебе в звичайному темпі хоч ти і дуже повільно говориш але в тому є сенс коли навчаєшся і плавно впихуєш в голову невпихуєме ))

Про ДАО ця картина сильно відгукнулася. Про архітектурні форми і архітекторів якось так сильно цікаво хоча взагалі не моя тема і сфера інтересів але захоплює увагу то що ти говориш.

Продивився десь половину, буду далі дивитися і додавати коментарів про перегляд ))

 


 

Олександр Г.: Доброго здоров’я всім! Пане Тарасе щиро Вам дякую, що організували цей курс Традиційного феншуй. По-перше, усвідомлення енерго-інформаційного впливу оточення на організм дуже актуальне для кожної людини. В своїй роботі спостерігаю, як важливо для підтримання здоров’я, для одужання хворого мати сприятливе оточення.

По-друге, “традиційний”. Для мене це означає “першоджерело”. Те, чому можна довіряти.

По-третє, підбір ілюстрацій, подача матеріалу для мене є оптимальними. Четверте, лекції інформативні і отримані знання можливо одразу застосовувати.

Ваші лекції реально актуальні. Ви ясно викладаєте матеріал. І є прямий практичний вихід від кожної лекції. Дякую Вам. І мене радує, що основний інструмент для феншуй це інтуїція. В мистецтві лікування так само.

 


 

Олена Г.: Хтось би міг сказати «Така велика кількість інформаціі навколо, що і часу і бажання на жодні лекції немає. Так само Фен Шуй – це досить примітивна віра в силу жабки з компасом. Людині 21 століття – це не потрібно».

Проте, те, що викладає Тарас немає жодного відношення ні до жабки, ні до компасу. Інформація, яку він дає скоріш звільняє від непотрібного, аніж навантажує ним. Навчитися спостерігати за собою та простором навколо себе, і таким чином помічати зміни та покращувати своє становище під час змін – ось про що ці лекції.

Для мене, особисто, це чудовий час на медитацію та дійсно корисні знання, які можна успішно застосовувати у всіх сферах життя.

 


 

Олена Д.: Хочу подякувати Тарасу за такі чудові лекції! Інформація подається дуже структуровано, с гарною візуалізацією і що найголовніше – все, що викладається в лекції, вже можна інтегрувати в життя.

Відчувається високий професійний рівень лектора і багатий досвід не тільки у фен шуй але й в енергетичних практиках. Тому кожна лекція настільки жива та насичена, що година пролітає миттєво.

Раджу і вам відвідати хоча б одне заняття, впевнена, це буде дуже корисно.

 


 

Подпишитесь на нашу рассылку:



Понравилась статья? Подпишись на нашу рассылку![wysija_form id="4"]

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + one =

New user? | Forgot your password?